Parisuhdevalmennus

Rakkaus kantaa arjen keskellä

Kunnioittava keskusteluyhteys, yhteiset arvot ja laatuaika?

Käsi kädessä läpi elämän vaikeiden aikojen. Kuuntelemista, kohtaamista, erillisyyttä ja ykseyttä. Yhteinen visio tulevaisuudesta ja halu kohdata niin ilot kuin haasteet yhteydessä. Tasavertaisina kumppaneina.

Ovatko ruuhkavuodet iskeneet teidänkin parisuhteeseen ja rakkauteen on tullut tai tulossa ryppyjä?

Ratkaisukeskeinen valmennus toimii myös pariskunnille. Syvennymme tilanteeseenne ja etsimme ratkaisut, joilla parisuhteenne kukoistaa. Tulette molemmat kohdatuiksi ja saatte toteuttaa itseänne niin erillisinä kuin yhdessä.

Kun haluatte panostaa suhteeseenne enemmän, coaching auttaa teitä. Kyseessä ei kuitenkaan ole parisuhdeterapia, joten syvimmän kriisin keskelle ratkaisukeskeinen valmennus ei välttämättä ole paras ratkaisu. Sen sijaan se auttaa näkemään tulevaisuuteen.

Coachina tehtäväni on auttaa löytämään juuri teille sopivat askeleet hyvinvoivaan parisuhteeseen ja henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Kuuntelen ja kunnioitan tilannettanne. Erilaisten harjoitusten avulla haemme lisää ymmärrystä ja ratkaisuja niin arjen tilanteisiin kuin tulevaisuuden suuntaan.

Tapaamiset kätevästi etäyhteydellä.

Hyvät ihmissuhteet lisäävät tutkitusti hyvinvointia. Antakaa parisuhteenne kukoistaa ja ottakaa rohkeasti yhteyttä info@harmonycoaching.fi.

Pientä viilausta

Kuunteleva, kunnioittava kumppani? Tasapainoinen arki? Yhteistä aikaa sekä erillisyyttä? Toisen tarpeiden huomioimista?

Tämä neljän kerran valmennuspaketti auttaa ylläpitämään keskusteluyhteyttä esimerkiksi arjen kuormituksen, kiireen ja ruuhkavuosien keskellä. Kun rypyt rakkaudessa ovat vasta alkamassa, kannattaa niihin puuttua ajoissa. Coachin avulla pääsette kirkastamaan sekä henkilökohtaiset että yhteiset tarpeet ja toiveet ja suuntaamaan tulevaisuuteen valoisin, luottavaisin mielin.

4 x 60 min valmennusta
399 €

Tosi rakkaus

Pidempi paketti parisuhteen tueksi. Kun haluatte taata keskusteluyhteytenne säilymisen, tutustua toisiinne yhä paremmin ja todella panostaa suhteeseenne ja hyvinvointiinne, tämä on valintanne.

Viikoittaisten etäyhteydellä tapahtuvien tapaamisten lisäksi saatte arkeenne sopivia harjoituksia, jotka parantavat yhteyttänne, tukevat keskusteluanne ja parantavat arjen hyvinvointianne.

8 x 60 min valmennusta
759 €


Minusta sanottua:

Aito halu auttaa, lempeys ja rakkaus muita ihmisiä kohtaan paistaa Terhistä.”

“Sinussa on herkkyyttä ja valtavasti taitoa. Pystyt viemään coachattavan syvälle ja avaamaan hänelle uusia maailmoja. Upea kyky hahmottaa asioita rivien välistä ja kuunnella sydämellä.”

“Huikea läsnäolo ja rauhallisuus, mikä takaa hyvät tulokset.”