Työllisyyspalvelut

Hämeenlinnan työllisyyspalveluiden asiakas, tervetuloa sivuilleni!
Yksilövalmennus tarjolla myös Hattulan ja Janakkalan työllisyyspalveluiden asiakkaille.


Hyvinvointivalmennus (Hyvinvoinnin palaset)

Tuntuuko arki puuduttavalta ja haluaisit nauttia elämästä täysipainoisemmin? Nouseeko stressitaso helposti pilviin, voimavarat ovat vähissä tai tuntuuko oma suunta tai terveelliset elämäntavat olevan kadoksissa?

Hyvinvointivalmennuksessa pääset lähestymään hyvinvointiasi omien tarpeidesi näkökulmasta. Kartoitamme, mitkä osa-alueet tarvitsevat eniten tukea ja huomiota ja työstämme niitä paitsi oivalluttavan keskustelun, myös erilaisten harjoitusten avulla. Pyrimme löytämään askelia, jotka saavat sinut innostumaan itsestäsi huolehtimisesta uudella tavalla ja arvostamaan jokaista onnistumista.

Hyvinvointivalmennus sopii sinulle, jos kaipaat tukea esimerkiksi johonkin seuraavista:

– voimavarat
– stressinhallinta, läsnäolo- ja palautumistaidot
– ajanhallinta, arjenhallinta
– itsetunto, itsetuntemus ja luonteenvahvuudet
– omannäköinen elämä, elämänarvot ja merkityksellisyys
– monipuolinen terveellinen ruokavalio ja sopiva ruokarytmi
– liikunnan lisääminen
– vanhemmuus sekä perhe-elämän, oman ajan ja työn/opiskelun yhteen sovittaminen
– erityisherkkyys ja siihen liittyvät jaksamisen haasteet

Valmennuksen myötä saat arjen hyvinvointia tukevia oivalluksia ja opit hyödyntämään vahvuuksiasi. Tietosi hyvinvoinnista lisääntyy, ja tunnistat paremmin kehosi ja mielesi tarpeet, osaat vaalia voimavarojasi sekä tehdä valintoja, jotka tukevat suuntaa, johon haluat edetä. Tunnistat myös elämän arvojen ja niiden kautta tulevan merkityksellisyyden tunteen merkityksen hyvinvoinnillesi.

Valmennus sopii myös tilanteisiin, joissa koet, että sinulla on periaatteessa kaikki hyvin elämässäsi, mutta sisälläsi jokin osa on tyytymätön tai tuntee tyhjyyttä.

Valmennuksessa toimin läsnäolollani sinulle tukena, oivalluttajana ja kuuntelijana, mutta eteenpäin vievät askeleet ja oikeat vastaukset löytyvät lopulta sinusta itsestäsi. Olet oman tilanteesi paras asiantuntija.

Tapaamiset tällä hetkellä etänä. Yleensä 1h/vko, yhteensä 6 kertaa.

Hyvinvointivalmennukseen pääset ilmoittamalla kiinnostuksesi omavalmentajallesi.