Health Coaching

Oletko valmis säteilemään? Aloitetaanko prosessi kohti uutta ja hyvinvoivaa elämääsi?

Mitä on health coaching?

Coaching-prosessi on ratkaisukeskeistä hyvinvointivalmennusta, jossa huomioidaan kaikki elämän osa-alueet. Yhdessä kartoitamme, mihin elämässäsi kaipaat muutosta. Prosessin aikana teemme juuri Sinun tilanteeseesi sopivia harjoituksia ja askelia, jotka tukevat muutoksen saavuttamista. Hyvinvointivalmentajana annan Sinulle täyden tuen ja autan Sinut kohti ennen kokematonta hyvää oloa.

Ilmaisessa konsultaatiossa selvitämme, mihin haluat muutosprosessissa pureutua ja räätälöimme Sinulle sopivan kokonaisuuden. Prosessin tavoitteena voi olla esimerkiksi terveellisempi ruokavalio, liikunnan lisääminen, stressinhallinta, ihmissuhteiden syventäminen, riittämättömyyden tunteen työstäminen, haitallisten ajatusmallien purkaminen tai muu henkilökohtainen kasvu.

Tämä prosessi on myös sinulle, jonka voi olla vaikea tarttua muutokseen. Ehkä epäilet, ettet kuitenkaan onnistu? Tai tuntuu, että olet jo kokeillut kaikkea, mutta aina päädyt samoihin vanhoihin tapoihin? Minä uskon sinuun! Sinä pystyt siihen! En kuitenkaan tarjoa sinulle pikaniksejä, sillä ehkä jo tiedät, etteivät pikakuurit tuota pysyviä muutoksia. Muutosvalmennukseni avulla saavutat tavoitteesi pysyvästi ja ennen kaikkea nautit matkasta.

Health coachina olen nähnyt asiakkaiden uskomattoman inspiroivia ja voimauttavia muutosprosesseja. Näen heidän kuin syntyvän uudestaan ja alkavan nauttia elämästään ja arjestaan täysipainoisesti. Usein pienetkin muutokset saavat asiakkaan säteilemään uudenlaista valoa, energiaa ja onnea.

Toivotan sinut sydämellisesti mukaan muutosprosessiin. Sinulla on lupa voida hyvin ja olen täällä tukenasi.

Tervetuloa mukaan matkalle sisäiseen hyvinvointiin, joka säteilee myös ulospäin!

Varaa ilmainen konsultaatio, jossa pääset tutustumaan minuun ja muutosvalmennukseen tarkemmin.


“Be the change you want to see.”

Mahatma Gandhi