Vanhemmuusvalmennus

Omaa aikaa, hehkuva parisuhde, tasapainoinen arki ja lempeä suhde lapsiin. Joka aamu olo, että tänään on päivä täynnä mahdollisuuksia.

Uskotko sinä, että ruuhkavuosien keskellä voit elää unelmaasi ja voida hyvin? Vai tuntuuko, että hukut pyykkivuoriin, olet nuutunut, syöt miten sattuu, et jaksa liikkua ja tiuskit lapsille ja puolisolle?

Ruuhkavuosien ei tarvitse tarkoittaa selviytymistaistelua. Vanhemmuusvalmennus on tarkoitettu vanhemmille, jotka haluavat parantaa perheen sisäistä yhteyttä, työstää riittämättömyyden tunnettaan, nauttia perhearjesta enemmän ja voida itse paremmin.

Coachina autan sinua löytämään ratkaisut, jotka sopivat juuri teidän perheellenne. En neuvo, miten sinun tulisi kasvattaa lapsiasi. Luotan siihen, että Sinä itse olet oman tilanteenne paras asiantuntija. Tekemiemme harjoitusten avulla löydät teille sopivat ratkaisut itse, uskot itseesi vanhempana, voit paremmin ja nautit niin perhe-elämästä kuin omasta elämästäsi.

Lisää mielenrauhaa

Aikataulut hallintaan, levollisempi mieli, luottavainen tulevaisuus.

Lisää mielenrauhaa -paketti sisältää neljä tapaamiskertaa etäyhteydellä. Opit läsnäolotaitoja ja arjenhallintataitoja ja tunnistat paremmin omat vahvuutesi. Pystyt karsimaan epäoleellista ja keskittymään asioihin, jotka ovat oleellisia ja edistävät perheesi hyvinvointia.

Valmennuksen avulla pystyt luomaan arjesta enemmän itsesi näköistä ja nauttimaan elämästä täysipainoisemmin – vaikka ympärillä joskus myrskyäisikin.

4 x 60 min valmennusta etäyhteydellä
379 €

Taikamatka unelmien elämään

Kuvittele, että heilautat taikasauvaa ja heräät huomenna ihmeen kera. Miltä elämäsi näyttää? Miten perhe-elämänne sujuu, miltä ruuhkavuodet tuntuvat? Miten reagoit lasten kiukutellessa? Miten syöt, liikut ja nautit elämästä?

Oletko lopen kyllästynyt kahlaamaan nykyisessä arjessa päivästä toiseen? Palaako pinnasi herkästi ja kireytesi heijastuu lapsiin? Tuntuuko, että täytät koko ajan muiden tarpeita, muttet ehdi huolehtia itsestäsi?

Jos arki tuntuu kaoottiselta, hyvinvointisi on hukassa ja olet taikasauvan tarpeessa, nyt on tilaisuutesi. Oletko valmis ottamaan askeleet kohti unelmiesi elämää?

Valmennuksen avulla löydät sinulle tärkeät askeleet ja keinot, jotta sinä ja perheenne voitte hyvin. Pienin muutoksin saavutat uskon itseesi, tulevaisuuteen ja hyvinvointiin. Näet positiivisen muutoksen paitsi itsessäsi, myös perheessäsi.

10 x 60 min valmennusta etäyhteydellä
890 €


Äitien supercoach Terhi. Aito halu auttaa, lempeys ja rakkaus muita ihmisiä kohtaan paistaa Terhistä. Oma kokemus äitinä yhdistettynä vahvaan osaamiseen on Terhin valtti onnistumisessa tässä työssä.

“Terhin avulla pääsin ylös itse kaivamastani kuopasta.”