Uskotko muutoksen mahdollisuuteen?

Mistä Sinä unelmoit? Millaista muutosta toivot elämääsi? Oletko yrittänyt muuttaa jotain asiaa elämässäsi voidaksesi paremmin, mutta pysyvää tulosta ei ole syntynyt?

Tärkeä kysymys taustalla on, uskotko itse muutoksen mahdollisuuteen. Uskotko itseesi?

Jos unelmoit jostain ja pohdit, voisiko se olla mahdollista, haastan Sinua pohtimaan kahta asiaa.

  1. Jotta muutos voi tapahtua, Sinun tulee olla riittävän kyllästynyt nykytilaan ja haluttava muutosta riittävästi. Nämä tunteet haluta muutosta todella johtavat tuloksiin.  
  2. Pidätkö itseäsi ja ominaisuuksiasi muuttumattomina? Vai uskotko sen sijaan oppivasi uusia asioita ja voivasi saavuttaa sitä kautta unelmiasi? Oletko valmis näkemään aikaa ja vaivaa muutoksen eteen?

Tiesitkö, että esimerkiksi Darwinin ja Elvis Presleyn menestymiseen ei uskottu? Heitä ei nähty lahjakkuuksina, mutta silti he jatkoivat oman intohimonsa toteuttamista ja taitojensa harjoittamista. He eivät luovuttaneet.

Jos ihailet jotakuta ihmistä, oletatko hänen olevan luonnonlahjakkuus vai tiedätkö, kuinka paljon hän on tehnyt töitä päästääkseen siihen pisteeseen, jossa on? Todellisuudessa harva ihminen on luonnonlahjakkuus. Valtaosa unelmansa toteuttaneista ihmisistä on saavuttanut haluamansa, koska ovat tehneet intohimoisesti juuri sitä, mitä ovat halunneet. He eivät ole välttämättä välittäneet siitä, tulevatko menestymään, vaan ovat nauttineet tekemisestään ja tehneet sitä antaumuksella. Muuttumattomuuden sijaan he ovat uskoneet kasvuun.

Muutos on mahdollista!

Jos yllätät itsesi ajattelemasta, ettet osaa tai voi, tämän ajatuksen kiinni saaminen on ensimmäinen askel muutokseen. Suhtautumista ajatuksiinsa voi nimittäin muuttaa! Voit päättää, ettet halua tyytyä siihen, miten asiat nyt ovat. Voit päättää, että haluat kehittyä. Haluat voida paremmin. Haluat saavuttaa unelmiasi. Haluat elää itsesi näköistä elämää.

Kun valitset kasvun asenteen muuttumattomuuden sijaan, päätät, että voit kehittyä. Hyväksyt sen, ettet ole koko elämääsi ihminen, jonka tiedot, taidot ja asenteet pysyvät samoina. Sen sijaan uskot kehittymiseesi. Kasvun asenteella kasvat kohti unelmia.

Mikä on se unelma, jolle Sinun sydämesi sykkii?

Entä mikä estää Sinua tekemästä muutosta? Mikä todella estää? Onko este todellinen vai onko se omien ajatustesi rakentama?

Mielen toiminta on mielenkiintoista ja useimmiten luomme itse omat esteemme ja olemme itse hyvinvointimme tiellä. Kaikesta tästä voi onneksi vapautua. Luomamme uskomukset voivat kuitenkin olla niin syvällä, ettemme pääse niihin itse käsiksi. Jos Sinulla on elämässäsi tapa, jonka haluat muuttaa, tai jokin asia rajoittaa hyvinvointiasi, coaching auttaa purkamaan näitä esteitä tieltäsi.

Mikäli haluat muutosta elämääsi ja purkaa tiellä olevia esteitä ja uskomuksia, varaa ilmainen konsultaatio.

Uskothan muutokseen, sillä Sinä pystyt siihen!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: